THE GUARDIAN by MasyaAllah House


Bismilllahhirahmanirahhim..


Assalamualaikum warahmatullah. 

Allahummasoliala sayyidina muhammad 3x


Pertama sekali PERHATIAN !

Jika kalian sudah beli dan berkesan ingatlah yang buat kamu selesai masalah bukanlah product tetapi Allah yang buat kita jumpa dengan product ini dan jadikan product ini adalah penawar bagi perantaraan DIA dan kita , ana tak mahu AKIDAH kamu selerak , dengan asyik memuji product yg mana kita sedia tahu beribu mulut-mulut yang suka cakap :

– ” product tu hebat , product ini hebat “

– ” Product ini memang merubah penampilan saya”

– ” Sebab product tu la saya semakin bla bla “

” Ingatlah yang menjadikan dan yang menyebabkan ialah Allah, dan bukanlah di puji pada product tu . Mempercayai product , ubat-ubatan yg boleh ubah kesihatan kita ia sudah bermakna kita SYIRIK kepada Allah…. “

Pengakuan dari ana sediri yakni orang yang pertama menjadi testimoni The guradian , ana mohammed, ana dari umur belasan tahun got problem pasal jerawat yang tak henti naik , dah pun berusaha guna macam-macam product tapi result mengencewakan , and then masa nak get married , ana rasa perlu buat sesuatu , lalu ana pergi jumpa pakar dari luar negara , doc beri ana 1 supplement berteknologi tinggi yg di reka khas utuk kill acne , Allahu Allah ini semua kuasa Allah temukan jalannya yang selama ni ana cari , ana ambil 2 bulan result subahanallah , masuk 3 bulan clean wajah , parut pudar hari ke hari , jerawat tak naik dah . Wajah mula di tegur oleh isteri sendiri dan saudara mara. sampai hari ini ana dah stop pengambilannya sbb jerawat dah clean dari dalam dan tak keluar lagi.Jadi sesiapa yg beli then dah sihat , sila stop , ana bukan nak business sangat tapi ana nak share kejayaan ini dengan kamu semua , sebab ana dah lalui kesukaran bab jerawat keluar tak mahu stop ni…….. 

Jom STUDY

The Guardian ialah product yang menghapuskan kedegilan baktiria penyebab kulit dan jerawat yang mana merawat dari dalam tanpa mengunakan satu KRIM di WAJAH , ia amat berkesan untuk membantu menghilangkan jerawat , parut jerawat , kecacatan dan putih / bintik hitam. Produk ini membantu anda dari dalam keluar, jadi ia meningkatkan dan memberi manfaat kepada kulit anda dalam jangka masa panjang.

The Guardian ?

The Guardian adalah makanan tambahan semula jadi yang telah ditunjukkan dalam ujian klinikal untuk membantu mengurangkan bilangan dan keterukan jerawat , jerawat dan kecacatan.

The Guardian bertindak dalam dua cara . Pertama, ia menghalang pertumbuhan Propionibacterium , yang hadir pada kulit yang paling banyak untuk jerawat , dan dengan itu mengurangkan bilangan tempat baru terbentuk. Kedua, ciri-ciri anti radang yang bermakna bahawa saiz tempat dikurangkan dan menyembuhkan kecacatan lebih cepat menyebabkan kulit yang licin.

Penyelesaian kejayaan bagi kulit jerawat – proned

Jerawat yang jelas dan membaiki sel-sel kulit yang rosak dengan The Guardian . Ia adalah formula kejayaan yang diperolehi 100 % untuk menghapuskan bakteria , mengurangkan sebum dan keradangan dan pembaikan sel-sel kulit yang rosak disebabkan oleh jerawat.


The Guardian memberi kesan untuk 

Menyembuhkan dan Mengurangkan

Jerawat / Jerawat

bintik hitam

whiteheads

Kemerahan dari Keradangan

kecacatan

kulit berminyak

parut jerawat

bakteria

Kesan yang baik Lain-lain

Membaiki sel-sel Bantuan rosak oleh cacat cela

Menggalakkan kesihatan dalaman dan kecantikan luar

Jerawat jelas dalam 4 – 8 minggu

Product ni dah keluar 1 bulan dah tapi hanya berurusan secara slow sebab stock susah dapat , dah 2 3 orang yang beri feed back yg sudah pun ana jangka subhanallah…..

Sekarang barulah nak besarkan product ini sebab stock dah ada dan tersedia

NOTIS : Product ni di bungkus dengan botol yang di seal kemas , ia nasihat dari doktor bagi memelihara tablet yang berkualiti tinggi. Haruslah di tutup rapat setelah habis buka.

– Pregnant mummy is not allowed

CARA PENGAMBILAN.

Ia mudah dengan pengambilan masa yang sama dan 1 kali makan sahaja sehari ( contoh jika kamu mula makan Jam 9 malam , besok juga kena pada 9 malam ) pemilihan masa ialah mengikut keslesaan kamu untuk makan semula pada masa yang seterusnya yakni masa yang sama kamu ambil di permulaan waktu.

GOOD NEWS

– Boleh STOP makan product ni bila semua dah sembuh, save money tak payah dah amalkan sampai bila-bila.

– Product botol orange tu ada fact COLLAGEN nanti kita beri details.

HARGA untuk 2 jenis product ini.

The Guardian | Supplement

Price:

∞ 1 set 1 BLUE + 1 ORANGE | RM 90

Include pos.

*Supply for 1 month.

Note: 1 set (biru + oren)

Oren dia ada collagen inside..bertindak utk anti penuaan dn renewing kulit kita…dia juga utk hilang kesan parut…. biru dia akan bertindak utk killl all the Bactria dlm bdn kita yg selalu menyebabkan jerawat dan kotoran dalaman yg lain… jd problem sblm Ni x hilang jerawat dan sakit lain sbb dlm bdn ada bakteria, pencuci muka x dpt membantu hingga ke dlm..dgn set supplement Ni ia akan renew inside ,inshaallah outside become beauty

oren | 1 biji pagi & 1 biji mlm

biru | 1 biji mlm shj

BRANDNEW !!!

Masyaallah FACE SOAP (BRANDNEW).


Masyaallah face soap mampu bertahan hingga pengunaan 3 hingga ke 4 BULAN ! RM 50 siap pos UNTUK Berasingan dengan The Guardian , jika ambil dengan The Guardian + soap RM 140 SAHAJA . PROMOSIII INSHAALLAH…..

Kelebihan Masyaallah soap.Memudarkan parut,jeragat,pencerahan pada kulit adalah yg utama sebab ia di cipta khas tinggi dengan Collagen,anti penuaan dan kulit tak nampak kusam.

LAST NOTE PENTING : Sebelum ambil , bismillah , kena yakin Allah lah tempat kami sembah dan tempat kami mohon pertolongan , dan selawat kat nabi 3 kali dan ambillah dengan penuh keyakinan tinggi pada Allah s.w.t ………


Antara Testimoni The Guardian..


Maksud THE GUARDIAN ialah PENJAGA . Bagi MAKSUD product ana ialah, Allah lah sebaik2 penjaga.


Minggu ni sahaja kita ada 5 testimoni hebat bakal upload , tunggu sahaja update photos of testimoni !

Bismillahirahmanirahim , Allahumasoliala saiyyidina Muhammad 3x


Izin dan r e d h a Allah itu indah bagi sesiapa yang Yakin !

Siapa sangkakan masalah yang selama ini bersarang susah nak sembuh tp berhasil apabila Allah beri izin jumpa The Guardian (kadang diri sendiri pun tak sangka) 


Whatsapp/sms 014 5234094 


kiki emoticon RESDUNG , JERAWAT , OILY FACE , PARUT , WHITE/BLACK HEAD . Masaalah Sembuh kejab jer dan lepas tu timbul semula masaalah2 ni ? ana ada cara untuk selesai masaalah , dengan syarat ikut nasihat yg ana beri.

Bismillahirrahmanirrahim . 
Allahumma solli ‘ ala sayyidina Muhammad wa’ala alihi wosohbihi wabarik wasallim .

Alhamdulillah . Alhamdulillah . Alhamdulillah .

B A C A S E N D I R I apa kata pengguna The Guardian & Face Soap Collagen by MasyaAllah House .
Alhamdulillah . Bila betul2 disiplin waktu makan ubat dan yg paling penting doa yg diberi tak tinggal , in syaa Allah kesembuhan jugak milik kalian .

Pm / wassap for order or any question .

014 5234094

Barakallahufikum

Jangan Datang pada ana untuk beli The Guardian sebab tengok kawan lain sembuh, sebalik lah datang lah pada ana dgn niat untuk hendak juga menumpang keredaan Allah untuk kamu juga sembuh, Product ana tidak bisa bantu kamu kecuali kamu beriman, dan mengamalkan akidah yg betul terhadap PENCIPTANYA…. (shabat ni baru 2 week pengunaan namun Allah izin pada dia sembuh Alhamdulillah)

Inshaallah, ana boleh ajar, boleh nasihat semua dengan cara dan adab yg betul untuk kalian. (kita bukan sekadar jual dan tak perlu kontek dah, selepas penjualan pun kalau boley kontek selalu untuk nasihat)

Sapa yang tak teruja bila wajah mereka CLEAN ? Dapat tampil bersih di hadapan masyarakat.

” SEMUA Product katanya ada tetsimoni sembuh, tapi guna tak sembuh2, akan tetapi harti merasa tergerak untuk mencuba dengan izin Allah.”

Raamai sangat di kalangan penguna merasa sedemikian. Dan sangat teruja dengan keizinan Allah untuk mereka sembuh dengan THE GUARDIAN. 
smile emoticon
Subhanallah walhamdulillah walailahaillallah wallahu akbar !!!

Cara dia beradab dengan Allah saja sudah pasti Allah beri dia kesembuhan. Bagaimana parut yg dulunya tengelam kini sudah naik menjadi rata,licin, cerah! smile emoticon

pada pengguna lain yang amal product ana , ingatlah bila berdoa HATI , FIKIRAN tidak boleh sesekali lalai, YAKIN kalian pada Allah pasti akan bersama REDHA ALLAH AZZAWAJALLA !

Ana akan sentiasa menegur dan memberi semangat kepada sesiapa saja yg whatsapp ana untuk lebih tambah ketakwaan keyakinan kalian pada Allah INSHAALLAH.

Allahumasoliala Sayyidina Muhammad s.a.w

Bila Allah izin Inshaallah tak perlu habis banyak di pusat rawatan. Cukup dengan set The Guardian Inshaallah 

The guardian tak ada jual di pasaran luar kecuali dengan Masyaallah House.we produce this product for helping people who get face and skin problem, this product also can fix your resdung.

Allahumasoliala Sayyidina Muhammad s.a.w

Nak T A H U ? Bacalah , nak A L A M I ? Cuba lah Subhanallah……..

Bila kita guna cara niat yg btl , akidah yg betul , maka Allah akan beri dengan REDHA. Berapa lama dah ambil ubat, jumpa docter tapi tak kena cara ? Tak pa , kami ajar cara2 , Inshaallah……

MASYAALLAH !

Sape lagi nak sembuh ? Sape2 ada resdung dan masalah wajah? Tak pe kita bantu dari A to Z !!! 

Lagi lagi testimoni Berjaya dari Pengguna The GUardian!

Mereka yg guna dengan ADAB mesti akan sembuh INSHAALLAH.

Tolong bg taw kawan2 pasal The Guardian. sama2 kita bantu sahabat kita clean Inshaallah 

Kadang orang meragui ,tak pa bukan salah mereka , tapi yang pernah mengunakannya , mereka akan temui jalan penyelesaian mereka dengan IZIN ALLAH 

Biar gambar berbicara..
Allahumasoliala sayyidina Muhammad s.a.w 3x


Allah suruh BERUSAHA , IKHTIAR , ramai yang depa ikhtiar , tapi depa tak yakin dengan BANTUAN SEBENAR yakni pertolongan Allah. Ramai yang dah sembuh dengan The GUardian + Masyaallah soap, semua atas izin Allah ! Begitu panjang luahan seorag pengguna The Guardian . Alhamdulillah Allah REDHA dia sembuh !

Pada yang ambil the guardian tapi tak sembuh, boleh whatsapp ana, ana akan tengok apa masalah yg tak kena pada pengambilan. Pada yang baru nak ambil , boleh juga whatssapp ana , Inshaallah ana akan Guide kalian.

014 523 4094 WHATSSAAPP / SMS Allahumasoliala sayyidina Muhammad s.a.w !

Leave a Reply

CommentLuv badge