Rugi Tak Cuba Taw!

Assalamualaikum wbt 🙂

Alhamdulillah, setelah sekian lama tidak update blog NRnailah, hari ni admin tergerak hati nak update pula 🙂

Sebabnya ada perkara specialll yang admin nak kongsikan dengan semua. haa, apa la tue ya.. 

admin nak kongsikan sebuah kedai makan yang sedappp sgt dengan harga yang berpatutan!

Ini la kedainya, – Darul Falah Western Food. Lokasi nya di Lot 3, Tumpu-UniSZA 
( Pintu Pagar Belakang )

Kedai ni menyedaikan masakan western food. Banyak juga menu yang ada. Yang bestnya harga murah taw! Mee goreng basah RM2 sahaja! nak cari kat mana kan..hehe Mushroom soup + garlic bread RM3 sahaja taw. serius memang sedapp.. admin paling suka garlic breadnya. perrghhh memang sedap taw. Rugi tak cuba. 

Haa, siapa yang ada di sekitar kawasan ni, boleh la pergi. Tapi kalau yang jauh-jauh nak pergi makan pun, memang berbaloi sebab sedappp 🙂

Admin kongsikan flyers yang admin dapat ya. ada menu, harga, alamat dan num.fon sekali.. kalau nak tahu, boleh contacnt owner nya sendiri ya.. owner nya pun baik sgt taw 🙂

Jadi, sesiapa yang teringin nak makan tapi budget sikit jer, meh la makan sini, confirm puas hati ! 🙂

MogaAllahredha.
NRnailah
|24082015|

3 Comments

  1. Azie Azmi August 24, 2015
  2. Azie Azmi August 24, 2015
  3. Kak Mahh September 17, 2015

Leave a Reply

CommentLuv badge